מה חדש ?‏ > ‏

סדנת עלים ירוקים

נשלח 22 בפבר׳ 2010, 3:59 על ידי אראל בן צדוק   [ עודכן 1 במרץ 2010, 0:05 ]
 כשהכול פורח וצומח מסביבנו, כלניות, מרבדי עלי חרדל צהובים ומגוון החסות והעלים הירוקים בגינה האורגנית שלנו, זה הזמן לעשות קטיף ישירות מהגינה ולבשל לנו ארוחה בריאה, מזינה, מלאת חיים ואנרגיה. תוך כדי הבישולים, נלמד על אוכל מלא חיים לשמירה על אנרגיה וחיות לאורך כל היום, ערכים תזונתיים, הנבטות, והרבה טיפים לבישול בריא.

הנכם מוזמנים לסדנת עלים ירוקים, שתערך ביום שישי הקרוב, 5.3.10 בין השעות 10:00-14:00 בהנחיית עדי סוקול, יועצת תזונה, בריאות ושפית טבעית.

מה נלמד?

* על נפלאות העלים הירוקים לבריאותנו, ערכיהם התזונתיים ושילובם בבישול.
*על סוגי אצות ("החסה של הים"), סגולותיהן הבריאותיות ושילובן בבישול.
*על חשיבות ההנבטה של קטניות, נדגים כיצד מנביטים, ועל דרכים לשיפור עיכול קטניות.
* ועוד לא מעט טיפים לבישול בריא, קל ומהיר.

ומה נכין?

* שייקים בריאים (מעולים לפתוח את הבוקר) עם פירות ועלים ירוקים.
*ציר ירקות עשיר שמהווה בסיס למרקים רבים.
*מרק אסייתי עשיר עם אטריות סובה, שיטאקי ובאק צ'וי.
*ירקות מוקפצים עם אצת היז'יקי ואטריות שעועית
*רולים ויאטנמים מאודים
*סלט עלים מיוחד עם קטניות מונבטות ונבטים
*סלט שורשים .
*נקנח בלפתן מרענן וחליטה.

בסיום הסדנא, נאכל ביחד את כל מעשה ידנו באוויר הפתוח ונהיה מוכנים לפתוח את סוף השבוע עם הרבה אנרגיה ושמחה.

מחיר הסדנא : 150 ₪ למשתתף ( 125 ₪ למנויים בסטודיו תכלת ).

* למשתתפים יינתנו חומרים עיוניים בנושא ומתכונים
* הרשמה מראש חובה (אנחנו צריכים לקנות את המצרכים...)
* הסדנא נערכת בחיק הטבע, במידה ויחולו שינויים עקב מזג האוויר, תמסר הודעה למשתתפים


לפרטים נוספים ולהרשמה: צור קשר


עדי סוקול- קצירי : יועצת תזונה ובריאות בגישה האינטגרטיבית, שפית טבעית.
הוכשרה ב- IIN, Institute for Integrative Nutrition NY .
טלפון: 054-6647808  * דואר אלקטרוני : adi.sokol8@gmail.com
Comments